Beste Aikidoka`s, 

Vorige week woensdag is door de overheid bekend gemaakt dat wij onze trainingen mogen hervatten zonder restricties vanaf 1 juli 2020 (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport).
Dit houd het volgende in.

 

Volwassenen:

De eerste training voor de volwassenen begint op vrijdag 3 Juli van 20.00 tot 21.30 uur. De maandelijkse contributie blijft gereduceerd tot augustus
(namelijk €7.50 p/mnd) Vanaf augustus 2020 wordt weer de normale contributie geïnd.

 

De Jeugd:

De eerste training voor de jeugd is de eerste training weer op zaterdag 29 Augustus van 09.30 tot 11.15 uur. Dit ivm de jaarlijkse zomerstop en vakantie periode. De maandelijkse contributie blijft gereduceerd tot September (namelijk €2,50 p/mnd) Vanaf September 2020 wordt weer de normale contributie geïnd.

 

Verder dienen de hygiëneregels van het RIVM gevolgd te worden. 

  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;
  • Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten);
  • Vermijd drukte;
  • Was vaak je handen.

 

Het cornona virus wordt niet via zweet doorgegeven. Door hoesten en niezen komt het virus uit neus, keel of longen naar buiten. Via kleine druppeltjes komt het virus in de lucht en kan een ander persoon besmet worden. Dus als iemand zich niet 100% fit voelt: blijf dan thuis! Ook als je normaal gezien dan wel zou komen trainen. Denk aan de gezondheid van jezelf en van anderen. Hervatten van de trainingen gebeurd op eigen risico. Een ieder moet zelf de keuze maken of zijn/haar gezondheidstoestand (of van zijn/haar omgeving) het toelaat contactsport te hervatten.

 

Hopende jullie voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Met sportieve groet,
Trainers & Bestuur Tendoryu Aikido Roermond.